Over ´t Meulengat
Centraal gelegen in Zeeuws-Vlaanderen met een mooie (gratis) parking recht voor de deur, en aan de achterkant een wandelpark. Op 75 meter ligt het kanaal van Gent naar Terneuzen en af en toe varen er schepen langs die groter zijn dan de woningen die op de dijk langs het kanaal staan! Een magnifiek zicht!

´t Meulengat is multifunctioneel. Dat wil zeggen dat er van alles georganiseerd kan worden: (Taal)cursussen, vergaderingen, (trouw)feesten, bloemschikcursussen, recepties, borrels, theatervoorstellingen, live muziek, beurzen, (80ties)parties, enz. In het gehele gebouw mogen in totaal 750 personen. De grote zaal is geschikt voor 500 personen.

De ondernemers in ´t Meulengat zijn:
Cor en Jacqueline de Witte
Beiden hebben ze meer dan 25 jaar ervaring in de horeca.

Zij zorgen ervoor dat u het warme welkom ervaart als u er binnenstapt!


Historie
Nadat het St. Elisabethziekenhuis was afgebroken stond daar nog de kapel van de nonnen.
Wat ermee te doen? Het werd verbouwd tot het huidige Meulengat. De grote zaal is de oude kapel, de andere zalen en gangen zijn er allemaal rond gebouwd. Van het Ziekenhuis is alleen de ambulance nog overgebleven!

Zo ontstond voor een dorp als Sluiskil een groot zalen- en congrescentrum, wat inmiddels gekend is bij diverse bedrijven in binnen- en buitenland omdat de ligging van ´t Meulengat centraal is en via de westerscheldetunnel ook makkelijk te bereiken vanuit (bijvoorbeeld) Middelburg.